Tanssikeskus

Ammattitaidolla, kokemuksella ja koko sydämellä tanssiliikunnan puolesta!

Tanssikeskuksen opettajina toimivat diplomitanssinopettajat Liisa ja Seppo Kaltiainen:
Olemme toimineet tanssin alalla aktiivisesti kolmenkymmenen vuoden ajan, itsekin kilpaillen ja edustaen Suomea ammattilaisina vakiotanssien EM ja MM tasolla useita vuosia.

Olemme suorittaneet Suomen Tanssinopettajainliiton STOL:n seura- ja kilpatanssitutkinnot sekä kansainväliset ISTD:n ja ADA:n ammattilaistutkinnot toimien tanssiurheiluvalmentajina. Lisäksi olemme toimineet kansainvälisinä tanssikilpailutuomareina ym. lukuisissa luottamustehtävissä tanssin alalla.

Tapasimme toisemme lavatansseissa. Lavatanssit ovat aina olleet lähellä sydäntämme vaikka yhteistä tanssikokemusta kilpaparketeilta löytyykin neljännesvuosisadan ajalta. Lavatansseissa tunnelma on aivan toisenlainen kuin kilpatansseissa, ja lavatansseja olemmekin järjestäneet jo vuodesta 1995 kaiken edellä mainitun ohessa.

Tanssi on hyvä harrastus mielelle, koko kehon hyvinvoinnille sekä parisuhteelle. Tanssikulttuuri elää vahvana Suomessa, ja perustanssit oppii kuka tahansa melko lyhyessä ajassa.

Tutustukaa erilaisiin tansseihin omassa tahdissa ja nauttikaa tanssiliikunnasta lähtemällä rohkeasti lattialle. Tanssimaan oppii tanssimalla!Tule tanssimaan
sarjassa on hyvin yksinkertaiset askeleet suosituimpiin seura- ja lavatansseihin.
Lue lisää »
Opi tanssimaan
sarjassa on perusaskelien lisäksi enemmän kuvioita ja tansseja seura-, kilpa-, ja lastentansseihin.
Lue lisää »
Kerro kokemuksesi
Kerro opetusohjelmastamme tai hauskoista tanssitapahtumista. Parhaat tarinat palkitaan!
Lue lisää»
Etusivu     Tanssikeskus     Opetusvideot     Yhteystiedot